Innovatieve domotica

Creëer de ultieme gastbeleving

Domotica & Smart-home

Via de tablet in de woning of de gasten app kan de gast zelf alles bedienen. Veel zal echter automatisch gaan om de gast aangenaam te verrassen. Zo wordt tijdens een filmavondje de zonwering automatisch gesloten, de verlichting gedimd en de home cinema aangezet. Dankzij diverse sensoren staan apparaten zoals tv, audio en verwarming nooit onnodig aan. Zo is het comfort van de gast altijd gegarandeerd, terwijl energieverspilling en schade wordt voorkomen.

Scènes voor een warm welkom en meer

Bundel functies samen in handige scènes voor bijvoorbeeld een warm welkom. Hiermee wordt de accommodatie vlak voor aankomst van de gast op de juiste temperatuur gebracht. Wanneer de gast de accommodatie binnengaat wordt de verlichting, gashaard, tv met persoonlijke welkomstboodschap en audio automatisch ingeschakeld. Zo wordt de gast ook bij een receptieloze check-in persoonlijk ontvangen.

Waarom kiezen voor EveryLeisure?

Domotica en Smart Home van EveryLeisure biedt de volgende voordelen:

  • Intelligent woningbeheersysteem
  • Slimme aansturing van alle apparaten
  • Automatisering van allerlei handelingen
  • Handige scènes voor o.a. een warm welkom
  • Compleet systeem voor energiemanagement
  • Ook geschikt voor hotels
Wil jij jouw accommodaties naar een hoger niveau brengen? Onze experts vertellen je er graag meer over.

Vraag meer informatie aan
 

Energiemanagement

Intelligent systeem voor energiebesparing

Het Smart Home systeem zorgt op slimme wijze voor energiebesparing  en voorkomt overbelasting. Bijvoorbeeld, wanneer een elektrische auto wordt aangesloten op een laadpaal, zal het systeem automatisch minder capaciteit besteden aan het opladen als de sauna en jacuzzi in gebruik zijn. Zodra de sauna wordt uitgeschakeld, zal het systeem de capaciteit voor het opladen weer verhogen.

De kosten voor het gebruik van individuele apparaten, zoals de sauna en laadpaal, kunnen automatisch bij de gast in rekening worden gebracht op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Ontdek meer over energiebeheer 

Smart Home voor privé sanitair

Case: Camping Bakkum

Verhoog het gevoel van luxe en comfort in jouw privé sanitair units met het Smart Home systeem van EveryLeisure. Schakel verwarming op basis van de reservering. Zo is de unit al warm bij aankomst van de gast.

Automatische verwarming en verlichting

Via het elektronische slot heeft alleen de gast toegang tot het privé sanitair. Bij het aanbieden van de persoonlijke pas, QR- of pincode gaat automatisch de verlichting aan. Tijdens en na het douchen zorgt de ventilatie altijd voor een aangenaam klimaat. En de slimme verlichting aan de buitenzijde geeft aan wanneer de unit vrij of in gebruik is.

Contact

De vele mogelijkheden van domotica zelf eens ervaren? Onze accountmanagers Benny en Nynke staan voor je klaar. Laat je verrassen door onze vele mogelijkheden voor recreatieparken, campings, hotels en jachthavens. 

Wij zijn jouw strategische partner in de leisure branche!

Benny Graafsma

Accountmanager
+31 (0)6-26 68 34 37
benny@everyleisure.nl

Nynke Loijenga

Accountmanager
+31 (0)6-82 58 01 37
nynke@everyleisure.nl

 

 
 

 

Altijd zicht op jouw recreatiebedrijf

Professioneel beveiligingssysteem

Een gecertificeerd beveiligingssysteem voor jouw recreatiebedrijf. Onze technische experts regelen alles; van advies en aanleg tot onderhoud en certificering van jouw IP-camerasysteem, inbraakmeldinstallatie, brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie.

Een IP-camerasysteem helpt inbraak en vandalisme te voorkomen door de afschrikkende werking. Gebeurt er toch iets rondom het bedrijf? Alle gemaakte camerabeelden worden online opgeslagen. Hierdoor gaan beelden nooit verloren en zijn ze eenvoudig te delen met de officiële instanties. De beelden zijn 24/7 te bekijken via telefoon, tablet of laptop. Zo heb je altijd zicht op wat er op en rondom jouw recreatiebedrijf gebeurt.

Dit professionele beveiligingssysteem zorgt voor een hoger veiligheidsniveau op jouw park en biedt gemoedsrust voor zowel jou als jouw gasten. En biedt een effectieve manier om incidenten te documenteren en aan te pakken

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst