Mijnomgeving

Het veelzijdige inlogportaal voor gasten

Inlogportaal voor gasten

De mijnomgeving biedt de gast een eigen inlogportaal met o.a. overzicht van eigen gegevens, boekingen en documenten. De gast kan online bijboeken, faciliteiten reserveren, betalen, verbruik inzien en gegevens wijzigen. Zelfs een tafeltje reserveren in de horeca of broodjes bestellen voor de volgende ochtend behoort tot de mogelijkheden.

Automatisch toegang na reservering

Bij een reservering wordt er door het reserveringssysteem automatisch een account aangemaakt voor de gast. Deze gegevens worden via de mail naar de gast verstuurd, waarmee er vervolgens kan worden ingelogd.

Ontworpen in jouw huisstijl en volledig online beheerbaar

De mijnomgeving wordt volledig opgebouwd in de stijl van jouw vakantiepark. Zo sluit de mijnomgeving naadloos aan op jouw website. De pagina's zijn eenvoudig zelf te beheren in het handige CMS.

Volledig geoptimaliseerd

De mijn omgeving is standaard geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Zo kunnen gasten thuis, onderweg of op het park altijd probleemloos inloggen, mits er verbinding is met het internet. 

Offline bereikbaar met een PWA

Wil je de mijnomgeving ook offline kunnen gebruiken? Kies voor een mijnomgeving met progressieve web-app. Met een PWA kan de mijnomgeving als app op het startscherm van de mobiele telefoon worden geplaatst. De pagina's in de app zijn offline toegankelijk. Zo kan de gast altijd snel bij belangrijke informatie.

De voordelen

  • Reserveren in de horeca
  • Inschrijven voor activiteiten
  • Reserveringsinformatie aanvullen en wijzigen

Het informatieportaal voor gasten

Gekoppeld aan de reservering

In de mijnomgeving toon je op een overzichtelijke wijze belangrijke informatie aan jouw gasten. Toon bijvoorbeeld de routebeschrijving naar het park, de parkplattegrond, omgevingsinformatie en de openingstijden van de receptie. De getoonde informatie kan worden gekoppeld aan de reservering. Zo toon je documenten die horen bij de verhuurde accommodatie en het recreatieprogramma in de geboekte verblijfsperiode.

Gegevens inzien en wijzigen

In de mijnomgeving kunnen jouw gasten de gegevens van alle reserveringen inzien, wijzigen en aanvullen. Zo kan bijvoorbeeld het kenteken worden ingevoerd voor automatische doorgang bij de slagboom en een receptieloze check-in. Ook het aanvullen van reisgezelschap, ondertekenen van overeenkomsten en inzien van verbruik van elektra en internet behoort tot de mogelijkheden.

 

Contact

De mogelijkheden van de mijnomgeving zelf ervaren? Onze accountmanagers Benny en Nynke en staan voor je klaar. Laat je verrassen door onze vele mogelijkheden voor recreatieparken, campings, hotels en jachthavens. 

Wij zijn jouw strategische partner in de leisure branche!

Benny Graafsma

Accountmanager
+31 (0)6-26 68 34 37
benny@everyleisure.nl

Nynke Loijenga

Accountmanager
+31 (0)6-82 58 01 37
nynke@everyleisure.nl

 

 
 
 

Bijboeken en betalen

Online betalen met alle methodes

Naast het inzien, wijzigen en aanvullen van informatie biedt een mijnomgeving ook mogelijkheden voor online betalen. Zo kunnen openstaande termijnbetalingen worden ingezien en direct worden betaald via alle reguliere online betaalmethodes. 

Nieuwe reserveringen en extra's bijboeken

Gasten kunnen in de mijnomgeving nieuwe reserveringen maken, zonder hiervoor terug te hoeven naar de reguliere website. In de mijn omgeving is extra veel ruimte voor het tonen van alle bij te boeken faciliteiten. In combinatie met elektronische sloten is geautomatiseerde verhuur mogelijk van: 
  • Ruimtes, zoals de sauna
  • Verhuurfaciliteiten, zoals fietsen
  • Sportfaciliteiten, zoals de tennisbaan

Online inschrijven en ticketing

Online inschrijven en direct betalen

Door het recreatieprogramma en andere activiteiten in de mijnomgeving te tonen kunnen gasten zien wat er in hun vakantieperiode te doen is. De gast kan de actuele bezetting inzien en zich vervolgens inschrijven. Betaalde activiteiten kunnen direct bij inschrijving online worden afgerekend.

Tickets worden automatisch per e-mail naar de gast gestuurd en zijn ook in de mijnomgeving te bekijken. Stuur vlak voor aanvang automatisch een herinnering. 

Ook voor dagrecreatie
Met online ticketing regel je naast de betaling voor activiteiten bijvoorbeeld ook de toegang tot de faciliteiten voor daggasten. In het systeem houd je zicht op de bezettingsgraad en stel je eenvoudig een maximale bezetting in. 

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst