Elektronische sloten

Volledige controle over alle binnen- en buitendeuren

Volledige controle over alle ingangen

Controle over alle binnen- en buitendeuren

Met de elektronische toegangscontrole van EveryLeisure heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen op het park. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de personeelsruimte, de buitendeur van de accommodaties of de deur van de wellnessruimte.

Eén handig systeem voor identificatie en betalen

Met persoonlijke identificatie kan de gast een grote verscheidenheid aan toepassingen bedienen, zoals douches, wasmachines, spelapparatuur en de tourniquet bij het zwembad. Er is keuze uit veel hardwaremogelijkheden; plastic of papieren passen, vingerprint en QR-, en barcodes, tags en polsbandjes. Ideaal in combinatie met onze hardware voor kentekenherkenning. Zo wordt bij aankomst de toegang tot het park of de parkeerplaats automatisch geopend. 

Waarom kiezen voor EveryLeisure?

Toegangscontrole van EveryLeisure bieden vele voordelen:

  • Een breed assortiment, geschikt voor elke situatie
  • Uit te rusten met RFID-technologie
  • Pas, tags en polsbandjes volledig in eigen huisstijl
  • Gekoppeld aan de reservering
  • Zicht op toegang tot alle ruimtes
Wil jij de bezetting en toegangsstromen op jouw park beter beheersen? Onze experts helpen je de best mogelijke oplossing te vinden.

Vraag meer informatie aan 

 

Slimme elektronische sloten

Sloten geschikt voor iedere deur

Met de elektronische toegangscontrole van EveryLeisure heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen op het park. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de personeelsruimte, de buitendeur van de accommodaties of de deur van de wellnessruimte: Wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Diverse bedieningsopties

De deuren kunnen worden geopend met een pasje, tag, pincode of app en zijn direct verbonden met EveryLeisure. Hierdoor heb je online zicht op alle gegevens en bepaal je eenvoudig wie toegang heeft tot welke ruimte.
 

Persoonlijke identificatie

Overal toegang en betalen met één code, pas, tag of polsbandje

Met persoonlijke identificatie kan de gast een grote verscheidenheid aan toepassingen bedienen, zoals douches, wasmachines, spelapparatuur en de tourniquet bij het zwembad. Er is keuze uit veel hardwaremogelijkheden; plastic of papieren passen, vingerprint en QR-, en barcodes, tags en polsbandjes. Zo is er altijd een optie die past bij jouw bedrijf.

Gekoppeld met mijn omgeving

Met de identificatiehardware is het ook mogelijk om te betalen in de shop, snackbar of restaurant. Via de mijn omgeving kan de gast het saldo bekijken en opwaarderen, pasinstellingen wijzigen en inzage krijgen in het verbruik. Ideaal voor de gast en, wanneer dit wordt gecombineerd met het kassasysteem, ook erg gemakkelijk voor jouw horecapersoneel

Contact

De de voordelen van onze elektronische sloten zelf ervaren? Onze accountmanagers Benny en Nynke staan voor je klaar. Laat je verrassen door onze vele mogelijkheden voor recreatieparken, campings, hotels en jachthavens. 

Wij zijn jouw strategische partner in de leisure branche!

Benny Graafsma

Accountmanager
+31 (0)6-26 68 34 37
benny@everyleisure.nl

Nynke Loijenga

Accountmanager
+31 (0)6-82 58 01 37
nynke@everyleisure.nl

 

 
 
 

Tourniquets en toegangspoorten

Toegangscontrole met tourniquets

Wil je de bezetting in het gebouw of bepaalde ruimtes beheersen? Dan is een tourniquet een geschikte oplossing. Wij leveren diverse soorten tourniquets, van basis draaikruis tot luxe access lane. Welke keuze je ook maakt: Alle tourniquets en doorloopsluizen staan in directe verbinding met ons handige online softwarepakket. Hiermee heb je online zicht op de huidige bezetting en stel je eenvoudig het aantal toegestane personen in.

Aansturing met RFID-technologie

De tourniquets en draaikruizen kunnen worden aangestuurd met RFID-technologie. Zo wordt alleen aan geautoriseerde personen met een tag, druppel of pasje toegang verleent tot het gebouw of een specifieke ruimte. In het online systeem heb je volledige controle over de toegangsrechten. Zo bepaal je eenvoudig wie, waar en wanneer toegang krijgt. 

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst