Facilitair

Alle taken in één overzichtelijk systeem

Handig planbord voor taken

Beheer alle taken in één overzichtelijk systeem. Wijs taken toe aan medewerkers of afdelingen via een handig planbord. Je kunt collega's taggen en uren registreren. Alles is inzichtelijk en gemakkelijk mobiel te bekijken.

Ideaal voor schoonmaak, technische dienst en receptie

Als een gast vertrekt is de accommodatie direct zichtbaar voor de schoonmaakploeg. Bij mankementen is de taak eenvoudig doorgezet naar de technische dienst. Als een object schoon is gemaakt wordt deze automatisch zichtbaar op de plattegrond.

Servicebonnen

Houd overzicht van alle servicebonnen in één online systeem. Maak eenvoudig werkorders aan, registreer gewerkte uren, onderteken digitaal en zet ze automatisch door naar facturering.
 

Waarom kiezen voor EveryLeisure?

Het facilitair systeem van EveryLeisure biedt vele voordelen: 

  • Push- en mailnotificatie van taken
  • Taakstatussen zichtbaar in planbord
  • Taken koppelen aan relatie of object
  • Automatische taken vanuit het reserveringssysteem
  • Looproute zelf in te stellen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw recreatiebedrijf? Onze experts vertellen je er graag meer over.


Vraag een demonstratie aan
 

Eén centrale agenda

Zorgt voor overzicht

Een centrale agenda voor jouw bedrijf en een persoonlijke agenda voor elke medewerker. Alles is online beschikbaar en gemakkelijk in gebruik. Doordat de agenda is gekoppeld aan de personeelsgegevens, kun je bestede uren direct omboeken en factureren.

Stroomlijn jouw bedrijfsprocessen

EveryLeisure biedt een uitgebreid takenbeheer- en servicemanagementsysteem om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Deze functies helpen je om alle taken, serviceverzoeken en afspraken overzichtelijk te beheren en te zorgen voor een efficiënte werking van jouw recreatiebedrijf. Het stelt je in staat om beter te plannen, tijd te besparen en een betere service te bieden aan jouw gasten.

Intranet omgeving op maat

Hét informatieportaal voor werknemers

De intranetomgeving is geheel naar de wensen van jouw bedrijf af te stemmen. Urenregistratie, het rooster, loonstrookjes, contractgegevens en nieuwsbrieven zijn na een eenvoudige log-in online te bekijken, zowel op de mobiele telefoon als achter de laptop. 

Voor overzicht in alle uren en aanvragen is er de handige verlofkaart, waar op een overzichtelijke kalender wordt getoond welke verlofdagen zijn goedgekeurd en hoeveel plus- of minuren nog over zijn. Ook vrij vragen of ziek melden is snel online geregeld. 

Biedt zicht op persoonlijke ontwikkeling

Zet personeelsboeken online en maak deze beschikbaar aan elk personeelslid. Bekijk rapportages en prognoses en leg functioneringsgesprekken vast in een persoonlijk dossier. Ideaal om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te volgen en bijsturing concreet bespreekbaar te maken.

Ideaal voor horeca & recreatie

Recreatie CAO geïntegreerd

Bij het roosteren wordt door het systeem rekening gehouden met de arbeidstijdenwet. Zo kun je een melding krijgen als je iemand te veel uren per dag of per week roostert en als iemand diensten te kort achter elkaar werkt. 100% toeslag op feestdagen is automatisch geregeld, en ook compensatie-uren en plus-minuren worden automatisch geregistreerd.

Personeelsplanning op basis van budgetten.

Door de koppeling met onze kassasoftware en touchscreenkassa’s kan de omzet eenvoudig worden afgezet tegen loonkosten. Zo kan worden gebudgetteerd op kassagroep(en) en afdelingen. Zo is personeelsplanning op basis van kosten-baten in een handomdraai geregeld.

Lees meer over het kassa systeem

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst