Overstappen van reserveringssysteem

Van Stratech Booking naar EveryLeisure

Een overstap naar EveryLeisure

Case: De ervaring van Vacantievreugd

Afgelopen jaar zijn de parken van Vacantievreugd overgestapt van Stratech booking naar het reserveringssysteem van EveryLeisure. Wij hebben de medewerkers van deze vakantieparken en campings gevraagd naar de opvallendste verschillen tussen beide systemen.

"Als je in ons geval meerdere parken hebt, dan kon je bij Stratech hier niet tussen switchen of deze naast elkaar open hebben, zoals bij EveryLeisure wel kan. Je moest bij Stratech dan echt uitloggen en weer inloggen. Niet handig" 

En er zijn meer voordelen benoemd: Van een handig planbord tot een optimale koppeling met de aanwezige hardware op het park. Lees hieronder meer!

De voordelen van het reserveringssysteem

Heb jij jouw website bij een externe partij, zoals bij Holiday Media? EveryLeisure biedt hiervoor een API-koppeling. Boekingen op jouw bestaande website komen hierdoor rechtstreeks door in het reserveringssysteem van EveryLeisure. Zo heeft vakantiepark Ommerland de bestaande website kunnen behouden. 

Overzichtelijk planbord met drag & drop functie

Wat de medewerkers vooral waardeerden aan het reserveringssysteem van EveryLeisure: Het overzichtelijke planbord met handige drag & drop functie. Een nieuwe boeking is zo gemaakt en internetboekingen zijn eenvoudig te controleren.

Handig dashboard en boekhoudprogramma

Het reserveringssysteem biedt meer voordelen: Op het dashboard hebben de medewerkers in één oogopslag zicht op wie er die dag aankomt en vertrekt.  Ook het uitdraaien van standaard lijsten, zoals een aankomstlijst of schoonmaaklijst, is vergeleken met Stratech Booking zo gedaan. Daarnaast is er een directe koppeling met het boekhoudprogramma in EveryLeisure.

Kom met ons in contact

De voordelen van een overstap voor jouw bedrijf bespreken? Onze accountmanager Nynke weet als oud medewerker van Stratech als geen ander wat een overstap van Stratech naar EveryLeisure voor jouw bedrijf kan betekenen. Maar ook onze experts Benny en Boudewijn staan voor je klaar! 

Wij zijn jouw strategische partner in de leisure branche!

Benny Graafsma

Accountmanager
+31 (0)6-26 68 34 37
benny@everyleisure.nl

Nynke Loijenga

Accountmanager
+31 (0)6-82 58 01 37
nynke@everyleisure.nl

Boudewijn van Dijk

Accountmanager
+31 (0)6-57 02 63 19
boudewijn@everyleisure.nl

Optimale koppeling met hardware

De hardware op de parken van Vacantievreugd wordt aangestuurd vanuit EveryLeisure. Zo zorgden wij voor een werkende combinatie van kentekenherkenning en de slagboom, en een werkende pinkoppeling met de kassa. 

Energiebeheer voor kampeer- en jaarplaatsen

Flevonatuur, Samoza en Ommerland gebruiken sinds dit jaar ook ERS voor kampeer- en jaarplaatsen van EveryLeisure. Dit systeem van slimme meters zorgt voor volledige controle over het energieverbruik op kampeer- en jaarplaatsen. 

Optimale verrekening van energie

De manier waarop de hardware vanuit het systeem wordt aangestuurd biedt vele voordelen. Zo noemden de medewerkers van Vacantievreugd de verrekening van energie voor jaarplaatsen als voorbeeld: Stratech bood geen mogelijkheid om voorschotten te sturen. De afrekening van energie, en daarmee de verrekening van voorschotten, gaat in EveryLeisure geheel automatisch. De software biedt daarnaast ook de mogelijkheid om jaarplaatsen te kopiëren naar het jaar er op. Dit scheelt enorm veel handelingen.

Nieuwe mijnomgeving voor gasten

Mijnomgeving voor gasten
EveryLeisure bouwde voor Flevonatuur, Samoza en Ommerland een nieuwe mijnomgeving. Na de boeking krijgt de gast toegang tot de deze inlogomgeving, waar de gast zijn reservering kan inzien, wijzigen en aanvullen met leuke extra’s. Ook kan de gast hier terecht voor allerlei relevante informatie, zoals het weerbericht, het actuele animatieprogramma, openingstijden en nog veel meer.

De mijnomgeving van Samoza, Ommerland en Flevonatuur is ook als app te gebruiken. Gasten kunnen deze app downloaden in de app-store of via de pagina instellingen eenvoudig toevoegen aan het startscherm.

Kijk hier voor alle mogelijkheden van onze mijnomgeving
 

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst