Dé sleutel tot een vlotte overstap!

Ontdek de voordelen van EveryLeisure

Passie voor de leisure branche

Bij EveryLeisure is het onze passie om de leisure branche te innoveren en te ontzorgen. We doen dit door het aanbieden van een slimme mix van technologie en software. Ons doel? De ultieme gastbeleving creëren met onze innovatieve oplossingen.

Al meer dan 10 jaar het meest uitgebreide reserveringssysteem
Wij helpen bevlogen ondernemers vraagstukken om te zetten in vooruitstrevende oplossingen. Wij leveren al meer dan 10 jaar het meest uitgebreide reserveringssysteem in de recreatiebranche. Dit gaat verder dan alleen een standaardsysteem. Onze uitgebreide oplossing omvat alles om jouw hele park te automatiseren; website, zoek & boek, reserveringen, mijnomgeving, facturatie, planbord, taken, statistieken, eigenaren, touroperators en nog veel meer. 

Samen kunnen we bekijken hoe EveryLeisure je kan helpen bij het stroomlijnen van je werkprocessen, het genereren van meer boekingen en het verbeteren van de gastbeleving.

Neem contact met ons op

Wat maakt ons uniek

  • Ervaring. Ons team heeft uitgebreide ervaring in de recreatiebranche en begrijpt de specifieke behoeften van deze branche.
  • Persoonlijke betrokkenheid. We zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces, van onboarding tot doorlopende ondersteuning.
  • Soepele overgang. We hebben expertise in het helpen van bedrijven bij de overstap van andere systemen, zoals Stratech naar EveryLeisure.
  • Innovatie. We blijven investeren in de nieuwste technologie en functies om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd profiteren van de meest geavanceerde oplossingen.
  • Modulair alles-in-één reserveringssysteemOns systeem heeft alles wat je nodig hebt, met de flexibiliteit om alleen de functies te gebruiken die voor jou van toepassing zijn. 
  • Website. Dankzij de integratie van EveryLeisure profiteren je gasten van een verbeterde reserveringservaring met geavanceerde functies binnen jouw bestaande website van bijvoorbeeld Holiday Media.

Overstappen naar EveryLeisure

De voordelen van een overstap naar EveryLeisure zelf ervaren? Onze accountmanagers Benny, Nynke en Boudewijn staan voor je klaar! 


Stap jij over van Stratech Booking? Niemand begrijpt de behoeften van voormalige Stratech-gebruikers beter dan Nynke, een ervaren oud-medewerker van Stratech. Haar expertise en ervaring met zowel Stratech als EveryLeisure maken dat de overstap soepel en naadloos zal verlopen. Neem contact op met Nynke en we zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn van de mogelijkheden die voor je liggen. 


 

Benny Graafsma

Accountmanager
+31 (0)6-26 68 34 37
benny@everyleisure.nl

Nynke Loijenga

Accountmanager
+31 (0)6-82 58 01 37
nynke@everyleisure.nl

Boudewijn van Dijk

Accountmanager
+31 (0)6-57 02 63 19
boudewijn@everyleisure.nl

Een overstap met een persoonlijke aanpak!

  1. Persoonlijk overstapgesprek. Onze consultant zal persoonlijk met jou in gesprek gaan om een duidelijk beeld te krijgen van jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Tijdens dit gesprek bespreken we de stappen die moeten worden genomen en zorgen we ervoor dat je een helder inzicht hebt in het gehele overstapproces.
  2. Geautomatiseerde import. We begrijpen hoe belangrijk jouw bestaande gegevens zijn. Met behulp van een handige importfunctie zorgen we ervoor dat al jouw belangrijke gegevens, zoals reserveringen, klantinformatie en meer, automatisch worden overgezet naar EveryLeisure.
  3. Cursus op locatie. We willen dat je snel en effectief aan de slag kunt met het nieuwe systeem. Daarom bieden we handige cursussen en handleidingen die je inzicht geven in de werking van EveryLeisure. Onze trainingen kunnen op locatie plaatsvinden, zodat je vertrouwd raakt met het systeem en al je vragen kunt stellen.
  4. Livegang. Voordat we live gaan, nemen we samen met jou de laatste check door om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Pas als alles volledig is ingesteld en getest, ben je klaar om live te gaan met EveryLeisure. We zullen je gedurende het hele proces begeleiden en ervoor zorgen dat je vol vertrouwen overstapt naar ons systeem.

Case: Vacantievreugd

Een overstap van Stratech Booking naar EveryLeisure

Vakantiepark Ommerland maakte dit jaar de overstap van Stratech Booking naar het reserveringssysteem van EveryLeisure. Wij hebben de medewerkers gevraagd naar de opvallendste verschillen tussen beide systemen. Zo gaf Tessa van den Bos aan;

Als je in ons geval meerdere parken hebt, dan kon je bij Stratech hier niet tussen switchen of deze naast elkaar open hebben, zoals bij EveryLeisure wel kan. Je moest bij Stratech dan echt uitloggen en weer inloggen. Niet handig.

En er zijn meer voordelen: Van een handig planbord tot een optimale koppeling met de aanwezige hardware op het park. 

Lees hier meer over deze case

Een greep uit ons portfolio

EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst
EveryLeisure - Park van de toekomst